Blogg

Kul med dildos

26.11.2014 16:33

En dildo är bland det roligaste tilläggen man kan ha i sängkammaren, och den kikar ofta fram, både när jag är ensam och när jag är med en partner. Tyvärr så är det inte alla som är likadana, så den här bloggposten är för alla som funderat på att skaffa en dildo men inte vågat. Läs det här så får ni nog mod att komma ut ur garderoben!

 

Se till att välja en dildo som passar just dig!

Det finns mycket att tänka på när man väljer en dildo, men framförallt så ska det ju vara en dildo som funkar för dig. Tänk till exempel på att välja en form som du tänder på. Vissa kanske tänder på mer realistiska dildos, medan andra tänder på dildos som ser mer konstgjorda ut, eller inte alls påminner om en penis eller annan kroppsdel. Väljer du sedan en dildo som är för stor eller för liten så kommer upplevelsen att påverkas väldigt negativt av det. Om du är förstagångsanvändare eller till och med oskuld så skulle jag rekommendera en lite mindre dildo. Om du är lite mer erfaren och börjat tänka på större dildos så skulle jag rekommendera att man “trappar upp” med några storlekar i taget (många butiker erbjuder till och med kit med olika storlekar).

 

Glidmedel en masse

Glidmedel är ett måste, annars blir det lätt obekvämt. Ett vattenbaserat glidmedel är att rekommendera då det funkar för nästan alla dildo material, och så länge du inte ska använda det i duschen då det försvinner direkt. Använd isåfall ett silikonbaserat glidmedel, så länge du har en produkt som inte är gjord av silikon. Vill du stoppa upp dildon där bak så kan du räkna med att behöva lägga på glidmedel igen efter en viss tids användning.

 

Börja med att använda dildon själv

Du kanske har köpt dildon för att använda den med en partner, men det är ändå att föredra om du börjar med att använda dildon själv. Se till att du får lite ensamrum och har gott om tid till att bekanta dig med din nya penisformade vän. När du är själv så kan du helt fokusera på hur det känns och vad som fungerar för dig, utan att bli distraherad av en upphetsad partner.

 

Ta’t lugnt

Man ska alltid försöka börja långsamt med en dildo. Börja med att stimulera dina blygdläppar eller din klitoris innan penetrering. Se det som ett slags förspel, bara det att din partner är helt känslolös, inte tar några egna initiativ och… ja. När du väl känner dig redo att stoppa in själva dildon, se till att börja långsamt. Precis som med en sexpartner, så se till att ge du och dildon får lite tid att bekanta sig med varandra. Känn efter vad som är skönt och hur du gillar det. Så fort du börjar bli lite bekvämare med dildon så är det dags att börja experimentera.

 

Använd dildon med en partner, som trekant utan att vara... tre

Om du vill hetta upp samvaron lite med din partner så kan jag rekommendera at ni slänger in en dildo i sovrummet. Det finns många sätt att använda dildon i samband med parlekar. Om det är du som ska penetreras så kan du antingen göra det själv, eller låta din partner använda den på dig. Vill man så kan man använda dildon samtidigt och göra så kallad “dubbel penetrering”. Man kan även använda dildon på varandra. Du kan även skaffa dig ett strap-on kit och använda den på din pojkvän, bend over boyfriend. ;)

 

Excuse me miss, would you like some Double Penetration?

När man nämner dubbel penetrering så tänker ju folk på en trekant, där man stoppar två snoppar i en vagina eller anal, eller en i varje. Däremot, om man (som förvånansvärt många är) är nyfiken på att pröva denna fantastiska sexupplevelse så kan jag rekomendera att man börjar med en partner och en dildo, eller till och med en så kallad “dubbeldildo”. Då kan du i lugn och ro testa dina gränser tillsammans med en partner som du är bekväm med, tills ni är redo att ta in ytterligare en partner i sängkammaren. Sen får man ju inte glömma att det är oerhört skönt, även med en dildo istället för den riktiga varan. Det är ju också ett bra alternativ för de som kanske inte vill ha ytterligare en partner med i sexet.

Första bloggen

26.11.2014 16:31

Vår nya blogg lanserades idag. Om du fokuserar på den ska vi försöka att hålla dig uppdaterad. Du kan läsa nya inlägg i denna blogg via RSS feed.

Taggar

Listan över taggar är tom.